Minilån 2000 kr

Här listar vi aktörer som låter dig som är skriven i Sverige och minst 18 år* låna 2000 kr direkt på nätet. Alla långivare är godkända företag att bedriva utlåningsverksamhet och kontrolleras regelbundet av Finansinspektionen.

Du väljer själv den återbetalningstid som passar dina behov bäst, minilånen har ofta flexibel löptid med möjlighet till förlängning.

Vår sammanställning jämför kostnad för svenska minilån med 2000 kr lånebelopp. Att låna 2000 kr i 15-90 dagar kostar mellan 0-1120 kr. Välj det bästa erbjudandet i listan och ansök. Signera avtalet med BankID för att få pengarna snabbt utbetalda!

Ferratum Bank
Ferratum accepterar betalningsanmärkningar under förutsättning att det inte finns något skuldsaldo hos Kronofogden. Betalningsanmärkningen måste dock vara äldre än 6 månader.
Låneansökan
Lånebelopp: 2000 kr
Effektiv ränta: 1 410,32 %.
(Totalkostnad 2500 kr för 2000 kr i 30 dagar)


Mikrolån 500 kr


Varför får jag inte låna?

Många vill låna pengar men långt ifrån alla ansökningar går igenom. De vanligaste skälet till att låntagare blir nekade är otillräcklig ålder, felaktigt ifyllda uppgifter eller avslag efter kreditprövning.

Om du blir nekad bör du se över dina ansökningsuppgifter och kan eventuellt prova att söka ett mindre belopp t.ex. 500 kr.

Betalningsanmärkning ett hinder?

Betalningsanmärkningar försämrar dina möjligheter att ta lån, men om din ekonomi i övrigt är ordnad är det inte nödvändigtvis ett hinder.

Skulder hos Kronofogden

Om du har ett aktivt skuldsaldo hos Kronofogden kommer du inte få låna 2000 kr.